Sponsoren

Onze dank gaat uit naar onze sponsoren, dankzij hun steun kan deze loop jaarlijks worden georganiseerd.

Hoofdsponsorsor:

Zorghotel Merlinde
Schorsmolenstraat 6
4811 VP Breda
T076 751 30 04
info@hotelmerlinde.nl
www.hotelmerlinde.nl

Waar veel klassieke zorghotels zich volledig op zorg concentreren, kiest u met Merlinde voor een nieuwe standaard. Bij ons bent u geen patiënt, maar een gast. ‘Een hotel dat zorg draagt’,dat is onze filosofie. Zorg moet een vanzelfsprekendheid zijn.

 

Sponsoren:
Bellefleur
Kindercentrum Belle Fleur biedt u kinderopvang en buitenschoolse opvang  aan op  verschillende locaties.

Kinderdagverblijf: Prinsenbeek, Princenhage, Teteringsedijk in Breda (nabij Teteringen, Brabantpark, Heusdenhout), Etten Leur  en  Teteringen.
Buitenschoolse opvang: Prinsenbeek, Etten-Leur en Teteringen

Bij Kindercentrum Belle Fleur staat iedere dag in het teken van samen plezier maken en samen leren. Een kind moet zich in zijn of haar eigen tempo op een speelse wijze kunnen ontwikkelen in een warme en huiselijke omgeving. Dat kan bij Kindercentrum Belle Fleur!

Samen bewegen is samen plezier beleven
Wij vinden het onze taak om gezond gedrag en beweging bij kinderen te stimuleren. Bewegen heeft een grote invloed op de totale ontwikkeling van een kind, zowel lichamelijk als emotioneel. Bewegen is ook leuk. Dat wordt nog leuker als papa, mama, broertjes en zusjes en bv. die ene leuke tante ook meedoen. Samen bewegen is samen plezier beleven. En daarom sponsoren wij de Familieloop.

Roovers verhuur   www.rooversverhuur.

De organisatie van een feest of evenement, zowel zakelijk als particulier kost heel wat tijd en energie.      Voor zaken zoals feesttenten/hallen, tafels en stoelen, tapinstallaties enzovoort kunt u terecht bij Ad Roovers Verhuur.U kunt bij ons rekenen op een prima kwaliteit, een gedegen advies en uiteraard goede service.

 

Samensprong  www.samensprong.nl

De Samensprong Prinsenbeek heeft een groot aantal groepen in leeftijden variërend van 2½ tot ruim boven de 80 jaar. Alle lessen worden gegeven door deskundige en gediplomeerde leiding. Hiervoor heeft de Samensprong zo’n 20 train(st)ers en een groot aantal assistenten. De doelstelling van de Samensprong is het bevorderen en stimuleren van bewegen voor iedereen d.m.v. gymnastiek, turnen, bewegen op muziek, springen, spelen, etc. De vereniging tracht deze doelstelling te bereiken door een gevarieerd lesaanbod, deelname aan wedstrijden en demonstraties, het organiseren van wedstrijden en demonstraties en het organiseren van andere activiteiten zoals een verenigingskamp.

 

Groente en Fruithandel De Beek
www.debeekgroente.nl

U vindt bij ons een zeer ruim assortiment groente en fruit, uit binnen- en buitenland, voor messcherpe prijzen en alles uitsluitend van de beste kwaliteit. Wij halen onze verse groenten en fruit van de veilingen van de tuinders in de omstreken van Prinsenbeek. Omdat we elke dag verse aanvoer hebben, kunnen we de kwaliteit van onze groenten, fruit en aardappelen op hoog niveau houden.

 

Audio Video van Gils
www.vangilsweb.nl

In de winkel met een ruim assortiment consumenten elektronica, opgesteld in de showroom aan de Groenstraat 7a te Prinsenbeek. Onderscheidend is dat wij naast de verkoop ook over een service-dienst beschikken die de gekozen apparatuur kan installeren en eventueel monteren. Op deze website kunt u alle informatie over onze winkel vinden die u nodig heeft om bij ons op een gemakkelijke en prettige wijze uw aankopen te kunnen doen. Mocht u toch nog vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij hopen u snel eens te zien in onze winkel of u te mogen verwelkomen in één van onze online winkels. In onze webwinkels Vangilsweb.nl en Koopikonline.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor al uw aankopen op het gebied van consumenten elektronica. Wij hebben artikelen in diverse productcategorieën. In Breda, Prinsenbeek en omgeving staan wij bekend als een zaak waar nog service verleend wordt door het houden van een eigen service en reparatiedienst.

Chris van Haperen  info@haperensound.nl  076-5410394      06-28234512                                                          

Verhuur van complete geluidsinstallaties voor ALLE gelegenheden, groot en klein, sportevenementen, feesten enz.

 

 

Interesse in het sponsoren van de Overbosloop? Neem dan contact op met Dhr. J. Otto